Per què votaré sí?

Avui us explicaré breument perquè votaré sí al referèndum de l’u d’octubre. Ho podríem resumir en què n’estic tipa, tipa dels desprecis cap a la meva llengua, la meva cultura, l’economia del meu país i la gent del meu país per part del Govern espanyol.

Realment, jo, sóc dels independentistes de sentiments, no em sento espanyola i mai me’n sentiré, per més que em diguin: “¿pero que pone en tu DNI, eh?” Doncs la veritat és que me’l miro ben poc, gràcies. 

Tipa que no hi hagi independència judicial a un país europeu a ple segle XXI, que la justícia sigui un aliat més del govern espanyol. Tipa que es persegueixin els polítics que jo i molta gent hem votat, i sabeu per què? Per posar urnes, increïble. Tipa que no puguem viure plenament en català, no podrem si no som un país normalitzat. Tipa que ho hàgim de pagar tot tenint unes infraestructures de merda i no puguem administrar els nostres propis diners. Fan falta bones infraestructures si volem ser un país competent, ara ens estem estancant. Ells així ho volen. “La operación Catalunya”, quin fàstic! El que han fet a alguns polítics catalans i a la seva gent és demencial.

Tinc molts motius per a votar que sí, no en tinc molts no, els tinc tots. I m’és igual el que hi posi al meu DNI o a quina lliga jugarà el Barça… el que vull és un país competent pels meus fills. 

#1Oct2017 #VotaréSí

Laura Ribó 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s