Elogi a Twitter

Avui el meu post va dedicat a la xarxa social del pardalet. Aquesta xarxa social que al principi la trobes avorrida i només per a famosos (segur que us haurà passat, almenys a mi sí), vols descobrir coses noves, l’abandones durant un temps perquè penses que allò no serveix de res, però al cap d’una temporada hi tornes i ja no te’n pots desfer, això és així.

A twitter hi ha de tot. És com la vinya del “senyor”, sí, senyor entre cometes, perquè per senyor jo entenc una altra cosa. Hi ha gent fantàstica i d’altra… mmm… pesada. D’altra que va a cercar problemes a tot arreu. No obstant això, m’encanta twitter.

La gent fantàstica, val molt la pena, fàcil de mantenir-hi bones converses, estira-i-arronsa, i reflexions de tot tipus. Has de saber amb qui, està clar. I perquè no, a twitter no només hi ha la versió seriosa, també hem de riure una estona. I això és el sa d’aquesta “social network”. A més a més, en poden sortir grans amics perquè no, i m’ha dit un ocellet que n’hi ha sortit (picada d’ullet).

Després d’anys movent-me per Twitter ho havia de fer, gràcies a tota la bona i amable gent que hi ha per allà i als que només volen tocar els “piticlins”aneu a escampar la boira, la lleidatana no, l’altra, si us plau! #DoNotDisturb

Menció especial als meus followers,

Laura Ribó

@lariga222

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s