Les bones paraules

Avui la meva pubicació va dedicada a totes aquelles persones que mai tenen un no per escoltar als altres, ajudar-los i animar-los en els moments més difícils.

Per a moltes persones no calen gaires paraules, només sentir-se escoltades. no hem de ser tan egoistes per negar una paraula agradable a ningú. Una bona paraula pot alegrar molts cors i alguns pensaments tristos. Així que pensem-ho, no ens costa res, m’atreviria a dir que ens pot arribar a satisfer molt. Hi ha individus que necessiten ser escoltats i ser entesos, i és que una de les coses més bones d’aquesta vida és saber escoltar i saber-nos posar a la pell dels altres. Hi ha gent que ens necessita, tinguem-ho clar.

Des d’aquí vull animar a tothom a tenir paciència i a ajudar als seus amics, familiars, companys de feina/d’estudis,etc. Tothom ho pot necessitar i és que tenir una bona paraula al moment adient pot fer canviar molts pensaments en el moment oportú. Hauríem de ser tots una mica més psicòlegs i convertir-nos en psicòlegs de confiança (tranquils psicòlegs, això no va de prendre-us la feina).

“A mi no m’atabalis” , “això no és problema meu”, “ja t’ho faràs”… aquests tipus de frases, amics, no ajuden a ningú, ni a les persones que necessiten ser ajudades que encara les fem sentir més malament ni a nosaltres mateixos perquè ens embrutem d’aquesta insensibilitat i d’aquest egoisme que envolta el món. Preocupem-nos més pels altres i no superposem el nostre ego per tot arreu.

BONES PARAULES I ORELLES BEN PARADES PER A TOTHOM QUE ENS NECESSITI!

(Sí, ja s’ha acabat el discurset “nyonyo” del dia).

Laura Ribó

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s