Viu la felicitat, no la por

Sabeu aquella època de desconcert, de canvis, de confusió,de complexitat? Aquests dies han arribat. I això, és dolent? En general, l’ésser huma té por als canvis. Tenim por de perdre el control de la nostra vida. I per aquesta paüra, fins i tot a vegades pànic, ens veiem sotmesos a viure malament, a viure d’una manera que no volem però que almenys és segura, o això pensem.

La por mou el món, això ja ho sabem, sense ella tot funcionaria millor, crec. Clar, tenir una certa temor no està malament, t’adverteix dels perills, però ara ens estem passant. Gent que  té por del canvi, però no té por de perdre l’acontentament, de perdre l’alegria del viure bé el dia.

Mireu, el màxim terror que ha de tenir una persona és no ser feliç. Tota la vida, una persona ha d’estar a la recerca de la felicitat, ha de fer tots els canvis possibles a la seva vida per assolir la plena satisfacció personal. Tot el que es faci tant en un moment puntual com a llarga durada ha de ser per obtenir la FELICITAT puntual o la FELICITAT a llarg termini.

Així doncs, no tinguem por de les alteracions de la vida, hem de tenir por de no assolir la plena joia per culpa de la por. Tal com va dir Marc Aureli:  “La felicitat de la teva vida depèn de la qualitat dels teus pensaments”.

UNA SOCIETAT CONFORMISTA, PERÒ INFELIÇ!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s